Google+ Badge

Sunday, 29 December 2013

Insyallah..i WILL TRY THE BEST!

insyaALLAH, kalu betul2 dapat sem depan nak belikan something sbg self reward...=) =)

Friday, 1 November 2013

fuhhh...lega...!!

Assalamualaikum....hehehe..tajuk tu bukan main lagi..minggu ni bz sgt dengan midsem immuno, pbl, klinik, makmal contact lens n macam2 lagi ...tpi alhamdullilah..boleh kata semuanya run smoothly...xde la stress sangat..sbb dah setkan mind ni untuk xnak stress sgt..blaja ni biar enjoy..bak kata lecturer saya.Kalu stress pom xde guna nya jgak sbb menyabbkn kita makin susah nak faham ssuatu subjek tu..so saya chill je..even ada masalah ngan kawan stu course.haha.biar lah..lupakan pasal tu..lagipun sya kalu marah kejap je..n jarang kalu marah lama-lama...kalu nak marah pom xboleh jgk sbbnya tu je kwan kita...dari first year sampaai skrg...ALHAMDULILLAH..gaduh2 syg org kata..
Yeay..esok sy nk blik klntan da..cuti midsem seminggu...YAHUUUUUUUUU..
nak blik rilek2 enjoy ngan adik2,abah n ma..pastu dtg blik nk hadapi final n semua2...



p/s :ni la gambar clsmate sy..semuanya baik2 blake...
kesian loshane nmpak separuh je muka.ekekeke =)

Sunday, 20 October 2013

selamat datang to all precious blogger ~~

Add caption
Selamat datang ye kwn2.....singgah2 selalu..hehehe..=) =)